Gigi Becali, gest emoționant pentru o fetiță nevăzătoare. Mesajul lui Dan Negru

Ana Miruna, o fetița cu grave probleme de vedere, avea mare nevoie de ajutor financiar pentru a ajunge în Belgia să se opereze. Gigi Becali nu a rămas indiferent în faţa suferinţei şi a promis că va suporta toate cheltuielile pentru ca micuța să poată într-o zi să-şi vadă mama.

După ce copila a fost diagnosticată cu dezlipire de retină, mama ei a umblat din casă în casă și din biserică în biserică și a strâns 10.000 de euro, sumă de care a avut nevoie pentru ca fetița să facă prima operație, în Belgia. Acum, Ana Miruna avea mare nevoie de o a doua operație în Belgia. Intervenţia costă aproape 10.000 de euro, bani pe care părinții ei nu aveau cum să-i strângă. Gigi Becali a sărit în ajutorul micuței și va suporta cheltuielile integral, pentru că Ana să poată fi operată în Belgia.

Dan Negru, într-un mesaj pe Facebook, a ținut să îi mulțumească lui Gigi Becali pentru gestul pe care acesta urmează să-l facă.

"Ana are patru ani și s-a născut nevăzătoare. Operația care i-ar reda vederea costă zeci de mii de euro și este posibilă doar în Beligia. Mama Anei a luat la pas zeci de sate, de cătune, de biserici și a cerut fiecărui om pe care l-a întâlnit ajutor. Duminică, după slujbă, îi ruga pe cei veniți la biserică să-i ajute copilul. A strâns așa 10000 de euro. Singură, din poartă în poartă. Gigi Becali, auzindu-le povestea la Next Star, a dat restul banilor... Îi mulțumesc din nou, public. În fotografie se văd lacrimile mamei... Mama e prima întâlnire cu un înger...", a scris Dan Negru în dreptul fotografiei postate pe contul său de Facebook.

VEZI ȘI: Reacția fanilor când l-au văzut pe Gigi Becali la meciul Steaua - Petrolul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel