Gigi Becali, foc și pară pe Klaus Iohannis: Du-te la minoritatea ta!

Gigi Becali reacționează virulent după ce președintele Klaus Iohannis a îndemnat la "toleranță și acceptarea celuilalt", întrebat în privinţa iniţiativei Coaliţiei pentru Familie de a modifica textul Constituţiei astfel încât căsătoria să fie posibilă doar "între un bărbat şi o femeie".

 

"El nu sprijină. Cine îl bagă pe el în seamă dacă sprijină sau nu, noi vorbim de un referendum care a luat semnături de la 3 milioane de români și care s-a cerut la Curtea Constituțională dacă este constituțional sau nu ca să trecem în Constituție ce înseamnă căsătoria între un bărbat și o femeie", a afirmat finanțatorul Stelei la postul B1 TV.

"Noi acum îl băgăm în seamă pe Iohannis să vedem ce părere are. Noi nu suntem în comuniune cu el, minoritatea lui religioasă este 1 % din România, iar noi suntem 90%, noi nu îl intrebăm pe el ce facem noi în țara noastră. (...) Ce facem noi, ce îl interesează pe el ce facem noi cu Constituția și legile noastre? Dacă tu ești minoritate etnică și religioasă de ce candidezi în poporul asta, du-te la minoritatea ta!".

Gigi Becali a mai afirmat că el a susținut financiar Coaliția pentu Familie cu aproximativ 40.000 de euro pentru că este treaba societății civile de a se implica "în cele lumești" și nu a Bisericii Ortodoxe care se ocupă de cele "cerești".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel