Gigi Becali este răzbunat. Ce a pățit evaluatorul mărcii Steaua

Marca Steaua a fost evaluată la începutul acestui an, la 57,3 de milioane de euro. Firma care s-a ocupat de acest proces a fost SC Eval Best Office SRL, reprezentată de Gabriela Gângoe-Simion şi a primit din partea CSA Steaua Bucureşti suma de 287 730 de lei. Aceasta a fost reținută recent de către DNA în dosarul în care Răzvan Murgeanu este reținut într-un dosar de corupție.

Faptele de care este acuzată Garbiela Gângoe-Simion, reprezentanta firmei care a evaluat marca Steaua, s-au petrecut în perioada iulie 2015 - februarie 2016, în timp ce evaluare mărcii Steaua s-a făcut începând cu august 2015, când a fost semnat contractul.

Gabriela Gângoe-Simion a fost arestată miercurea trecută, fiind suspectată de fapte de corupţie, în "Dosarul Murgeanu". Aceasta este bănuită că i-ar fi dat mită 15.000 de euro, lui Răzvan Murgeanu, fost consilier prezidenţial, pentru ca primăria sectorului 5 să vireze către o firmă controlată de Gângoe suma de 8,5 milioane de lei, în contul unor lucrări de reabilitare termică.

[citeste si]

"Inculpata Gângoe-Simion Gabriela a susținut că, atât în mod direct, cât și prin intermediul lui Murgeanu Răzvan, și-a exercitat influența asupra directorului Stănescu Valentin pentru a se efectua plățile înainte de efectuarea recepției. Totodată, inculpata Gângoe-Simion Gabriela a solicitat virarea diferenței de bani până la 1.200.000 lei pentru a obține semnarea procesului-verbal de recepție și plata unei diferențe de 1.500.000 lei și a garanțiilor contractuale", se arată în referatul DNA

Gabriela Gângoe-Simion a mai afirmat, referitor la modalitatea de remitere a mitei, că Murgeanu "a solicitat virarea sumei de bani în contul unei societăți cu titlu de contravaloare împrejmuire terenuri", însă ea nu a fost de acord, întrucât nu ar putea justifica o astfel de cheltuială, mai precizează sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel