Gigi Becali: Dosarul Avicola Iași îl poate trimite din nou la închisoare

Gigi Becali primește o veste groaznică în ziua de Paşte. Un nou dosar îl poate trimite din nou după gratii, transmite romaniatv.net.

Gigi Becali a ieșit din închisoare cu doar câteva zile în urmă, dar mai are cel puțin un dosar care îi dă mari emoții. Este vorba despre Dosarul Avicola.

Latifundiarul din Pipera este acuzat că a falimentat în mod intenționat firma Avicola Iași, cea pe care a cumpărat-o în 2004 de la un afacerist băcăuan. În aprilie este programat să aibă loc un nou termen în Dosarul Avicola și, dacă va fi găsit vinovat, Gigi Becali riscă să reintre la închisoare.

Vezi și: Gigi Becali a primit o ofertă bombă pentru a vinde Steaua

Mai mult, creditorii Avicola Iași au început să-l acționeze pe Gigi Becali personal în instanță, după ce au văzut că nu-și pot recupa banii. Dacă va pierde în fața creditorilor, Gigi Becali ar trebui să plătească în jur de 32 de milioane de euro, mai scrie sursa citată.

Între timp, Avicola Iași mai are doar patru angajați și a intrat în procedura de lichidare, după ce administratorul judiciar a organizat 21 de licitații pentru vânzarea activelor, la care nu s-a prezentat însă nimeni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel