Gigi Becali, decizii radicale după ce a pierdut marca Steaua București

Gigi Becali și-a stabilit deja pașii pe care trebuie să-i urmeze după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a anulat, miercuri, 3 decembrie, printr-o decizie irevocabilă, marca Steaua Bucureşti înregistrată de clubul de fotbal deţinut de latifundiarul din Pipera, dând astfel câştig de cauză Clubului Sportiv al Armatei Steaua.

Armata așteaptă Steaua la negocieri după decizia ÎCCJ cu privire la marca echipei, însă finanțatorul Stelei are deja un plan de acțiune, scrie ziarulring.ro.

Conştient că nu va mai putea folosi brandul Steaua, Gigi Becali a găsit repede soluţia: va schimba numele, sigla şi culorile echipei campioane.

"Eu nu mai zic nimic. Este hotărârea Înaltei Curţi? Eu nu mai comentez în niciun fel nici hotărârile Înaltei Curţi şi nici hotărârile date de judecători. Să fie puse în aplicare şi cu asta basta! Nu se va mai numi Steaua Bucureşti, ci FC Steaua", a declarat Gigi Becali.

Care vor fi culorile și sigla FC Steaua

Gigi Becali a dezvăluit și, totodată, ce decizie a luat în privința culorilor, dar și în privința siglei. "O să facem o nouă siglă şi o nouă marcă: nu se va mai numi Steaua Bucureşti, ci FC Steaua. Adică Fotbal Club Steaua. Nu mai avem voie să punem Bucureşti. Eventual, o să zică să schimbăm culorile. Şi atunci, o să alegem un roşu mai uşor şi bleu. Avem aprobată la UEFA şi culoarea galben".

Cât despre noua siglă, finanțatorul a detaliat: "Eu le-am dat un ordin care să fie pus în aplicare. Deja azi (n.r. - aseară, în meciul cu Craiova), Steaua va juca în galben. Mâine (n.r. - azi) o să depunem la OSIM noua siglă. Va fi o stea cu opt colţuri, va scrie în centru FC Steaua şi cu asta... basta. Vom depune două: una roş-albastră şi una cu galben. Să vedem pe care o aprobă", a mai afirmat Becali, precizând, însă, că palmaresul Stelei nu va fi afectat de decizia ICCJ.

Generalul Ilie Năstase, revoltat de situația de la Steaua: "Dacă nu era Becali ..."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel