Gigi Becali, în culmea fericirii. A primit acceptul

gigi-becali-www.thefootballmagazine.com_
gigi-becali-www.thefootballmagazine.com_

Gigi Becali poate răsufla ușurat pentru că a primit o veste bună chiar la început de an. Săptămâna viitoare va începe lucrul la Academia lui Hagi din Constanța.

Conducerea penitenciarului Poarta Albă a acceptat cererea lui Gica Hagi de a-l angaja pe latifundiarului din Pipera la clubul său sportiv.

Preşedintele Academiei, Paul Peniu, a anunţat că demersul a avut succes: "Răspunsul a fost unul pozitiv! Mi-am întrerupt concediul ca să rezolvăm această situaţie cât mai repede. Sunt încrezător că, începând de săptămâna viitoare, domnul Becali va lucra la noi".

Astfel, finanţatorul Stelei va ocupa funcţia de consilier pe teme de fotbal şi va avea propriul birou în cadrul bazei de pregătire a Academiei Gheorghe Hagi.

Becali va fi adus în fiecare dimineaţă şi va fi preluat la finalul zilei de muncă. "Pe timp de iarnă, programul va fi de opt ore, însă din primăvară putem solicita o mărire chiar până la 10 ore", a explicat Peniu.

Gigi Becali nu va fi singurul deținut care va lcura pentru Gică Hagi. "Pentru început e vorba de 5 persoane, dar numărul ar putea să crească, dacă această colaborare va fi benefică pentru ambele părţi. Toţi vor fi plătiţi, însă nu pot să spun salariile. Nu puteam să-l angajăm doar pe domnul Becali, dânsul poate fi lăsat să lucreze doar la o societate care are un contract cu penitenciarul pentru mai multă forţă de muncă", a mai spus președintele Academiei lui Gică Hagi, notează Gsp.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel