Gigi Becali, ”cu stea în frunte”, ca RĂSPLATĂ pentru toată suferința familiei. ”Cu milostenia cumperi CERUL” - VIDEO

Gigi Becali/ foto captură video Trinitas
Gigi Becali/ foto captură video Trinitas

Gigi Becali crede că Dumnezeu i-a dat lui totul ca răsplată pentru toate suferințele familiei sale. Altă explicație nu există, crede el, care mărturisește că mai presus decât orice, a primit două daruri: dragostea și milostenia. 

Bunicul lui Gigi Becali, din partea tatălui, era aromân originar din Albania. A fost strămutat în Cadrilater în 1928. După Tratatul de la Craiova, din 1940, familia a fost strămutată lângă Călărași. După Al Doilea Război Mondial, a fost strămutată în Banat, apoi ajunge în Bărăgan, în Brăila, acolo unde s-a născut și Gigi Becali. ”Erau ca și cu cortul, niciodată n-au avut o casă. Făceau o casă și, după cinci-șase ani, erau mutați” a spus Gigi Becali, la Trinitas. 

”Mie Hristos mi-a dat de toate. Tot binele în capul meu!”

Latifundiarul mărturisește că de multe ori se întreabă ”De unde atâta binefacere, atât bine în capul meu? Tot binele în capul meu! Mie Hristos mi-a dat de toate, și avere, și fizic, și familie, și copii, și nevastă, și toate! Dintotdeauna am avut avere, pentru că tata era cel mai puternic, din toată comunitatea.”

”Așa era lumea, cu demnitate”

”Fratele mamei a murit pe front. A venit bunicul meu, după 10 ani, cu o valiză de bani și toată comunitatea se împrumuta de la el ca să se facă mai mic sau mai mare în buletin, că nu mai plecai pe front. Și el a spus ”dacă ne facem toată comunitatea mai mici sau mai mari, cine luptă pentru țară?” Și el a plecat pe front și n-a mai venit. Fratele lu` tata, 15 ani de pușcărie! Bunica mea, la 30 de ani, a rămas văduvă. Atunci, a zis ”gata viața pentru mine”.” a afirmat Gigi Becali, spunând că ”așa era lumea cu demnitate înainte”. 

De ce crede Gigi Becali că l-a lăsat Dumnezeu cu ”stea în frunte” 

Mama lui Gigi Becali, despre care spune că era ”o mare frumusețe, veneau oamenii numai s-o vadă, atât de frumoasă era mama”, se ruga să aibă un băiat.

”Și tata era un băiat frumos, dar oamenii spuneau ”ah, a avut două fete”, o să mai facă o fată și o să-i mănânce ginerii averea. Și mama a zis că a plâns în fiecare noapte și s-a rugat la Dumnezeu și a zis să-i dea un băiat ca să nu se mai râdă de ea, ”un băiat cu stea în frunte”. Și spune mama acum: ”cu stea în frunte te-am cerut, așa mi te-a dat!”. M-a lăsat cu stea în frunte din cauza chinurilor familiei mele. Toată suferința familiei, tot, tot, a luat tot binele și a zis ”ți-l dau ție”. Altă explicație nu e.” crede Gigi Becali.

”Cu milostenia cumperi cerul” spune Gigi Becali, care afirmă că Dumnezeu i-a dat cele mai mari două valori ale vieții: dragostea și milostenia. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel