Gigi Becali citează din Arsenie Boca la căpătâiul lui Corneliu Vadim Tudor

Latifundiarul Gigi Becali a mers la biserica unde este așezat sicriul în care se află trupul tribunului Corneliu Vadim Tudor.

Gigi Becali a spus că "De aia vreau și eu să mă retrag din viața publică și din fotbal, pentru că oamenii pătimași, care pun suflet în toate ce fac se consumă și de aia vreau să renunț la viața publică pentru că vreau să trăiesc pentru fetele mele și pentru nepoții mei".

Cât despre conflictele cu tribunul Corneliu Vadim Tudor, Gigi Becali spune: "Ce a fost a fost, este important că eu sunt aici și că toate cele rele le-am șters cu buretele. Cum spune și Sfânta Spovedanie 'dacă nu cumva l-ai petrecut pe ultimul drum pe aproapele tău...', acum îl petrec pe ultimul drum".

Credința în viața de apoi

Un apropiat de-ai lui Corneliu Vadim Tudor spunea, luni seară, la Antena 3, că tribunului nu-i era frică de moarte și că el credea foarte puternic în viața de apoi.

În curtea bisericii, Gigi Becali a vorbit și el despre viața de apoi: "De acum încolo este viața, până acum a fost examenul. Spune Sfântul Arsenie Boca să nu creadă cumva careva că atunci când va pleca în ceruri va trăi altă viață decât aia de pe pământ, cu dracu ești aici, cu dracu ești si acolo, cu Dumnezeu esti aici, cu Dumnezeu ești si acolo, asta este clar". 

Gigi Becali consideră că tribunul nu avea de ce să fie dus la Senat, pentru că Senatul este pentru legi, biserica este pentru persoanele care au murit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel