Gigi Becali, atac la Cruduța, pentru expunere la TV

1325427666becali
1325427666becali

Finanțatorul echipei Steaua, Gigi Becali, regretă faptul că este "nevoit" să îl plătească pe Mihai Costea, aflat în "somnolență" după Revelion, și susține că pe iubita fotbalistului nu o va aprecia decât dacă nu va mai apare la televizor. 

"Singurul de care îmi pare rau ca îi dau bani este Mihai Costea. E adormit. A facut revelionul si acum a intrat în somnolenta. Ma atac cand îi dau banii unuia care nu îi merita, dar trebuie sa îi dau banii, ca nu am ce face. Singura chichita care mai e la Steaua e Mihai Costea. Daca de exemplu Mihai Costea se însoara cu ea (n.r. - Daniela Crudu), ba a linistit-o pe femeie, e un lucru mare ca s-a cumintit, e altceva, dar atata timp cat ea e înca acolo la televizor, scoate-o de acolo de la televizor, însoara-te cu ea si ti-o respect. Daca tu înca o mai tii acolo sa o vada toti colegii tai la televizor, ba cu tata asa, ba asa..." a spus Gigi Becali, citează wowbiz.ro.

Daniela Crudu nu este singura brunetă care a primit critici din partea lui Gigi Becali, finanțatorul Stelei declarând că nici mijlocașul Alexandru Maxim nu are ce cauta la echipa sa, cât timp o are ca iubită pe Mădălina Pamfile.

"Maxim-Pamfile Madalina. Maxim sa o ia pe Pamfile si sa se duca la Lignitul Oltenia, ca nu îmi trebuie mie asa ceva. Orice jucator care are talente d'astea de vedete, de combinatii cu vedete, nu are ce cauta la Steaua. Sa o ia asta pe Pamfile Madalina, se însoara cu ea, o cuminteste cu ea, bravo lui ca a cumintit-o si a oprit-o de la pacat. E mare lucru si îl respect ca a oprit-o de la pacat pe Pamfile, dar pana atunci sa joace la Lignitul Oltenia, pentru ca mare fotbalist nu o sa mai fie de capul lui", crede Gigi Becali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel