Gigi Becali a fost reținut pe Otopeni, după ce ar fi încercat să fugă din țară

Patronul Stelei, Gigi Becali, a fost reținut duminică seara, de pe o pistă privată a Aeroportului  Otopeni de către Poliția de Frontieră, după ce a încercat să părăsească țara. Becali a fost dus la Parchet  pentru audieri. Potrivit unor informații, procurorii ar fi deschis un nou dosar de urmărire penală privind Avicola Iași. De asemenea, Înalta Curte de Casație și Justiție urmează să decidă, luni, în cazul dosarului referitor la schimbul de terenuri cu MApN.

Gigi Becali a fost reținut, duminică seara, în jurul orelor 23,00, deoarece ar fi dorit să părăsească țara. Patronul Stelei urma să plece cu un avion privat în Israel, țară care nu are semnat un acord de extrădare cu România. Potrivit unor informații, procurorii ar fi deschis un nou dosar de urmărire penală de înșelăciune privind Avicola Iași. După ce a fost condus la Parchet, lui Becali i s-au adus la cunoștință acuzațiile și a primit interdicția de a părăsi țara.

Magistrații ÎCCJ urmează a se pronunța, luni, în cazul transferurilor de terenuri cu MApN.

 Procurorii DNA au cerut condamnarea la pedepse cu închisoarea a lui George Becali şi a celorlalţi inculpaţi, în vreme ce apărătorii acestora au arătat că, în raport de probele anchetatorilor şi de situaţia juridică a celor două terenuri vizate, se impune achitarea clienţilor lor pentru acuzaţiile aduse de anchetatorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

O speculație privind reținerea lui Becali ar fi fost și cea de corupție,  după meciul pierdut de Steaua, duminică seara, în compania echipei Viitorul Constanța, echipă patronată de finul lui Becali, Gică Hagi. Steaua a jucat cu echipa a II-a, fapt ce a dus la o umilire a echipei lui Becali cu 5-2 pe propriul teren, fapt ce a dus la salvarea echipei lui Hagi de la retrogradare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel