EXCLUSIV  Gigel Ştirbu: TVR cheltuie un sfert de miliard de euro nu tocmai justificat!

Mihai Ciobanu / 12 feb 2020 / 15:08 Salveaza PDF Comentarii

Gigel Ştirbu, preşedintele Comisiei pentru Cultură, arte, mijloace de informare în masă a Camerei Deputaţilor, se declară nemulţumit de situaţia de la TVR, afirmând că bugetul consistent al instituţiei nu este folosit tocmai cum trebuie. 

Gigel Ştirbu, deputat PNL, a abordat, într-un interviu acordat DC News şi un subiect legat de situaţia de la TVR. Parlamentarul care este şi preşedintele Comisiei pentru Cultură, arte, mijloace de informare în masă a Camerei Deputaţilor, a declarat că instituţia "cheltuie banii nu tocmai justificat".

"Dacă teatrele din Bucureşti oferă cultură şi artă de bună calitate pe bani puţini, televiziunea publică, cu un rating ce nu trece de 1, pe un sfert de miliard de euro anual, cred că cheltuie banii nu tocmai justificat. (...) Eu cred că managementul e defectuos la televiziunea publică. Atunci când doamna Doina Gradea a fost propusă pentru preşedinţia Consiliului de Administraţie al TVR şi pentru funcţia de director general, eu am avut mari speranţe. Chiar acum mi se reproşează că i-am făcut un laudatio. (...) Am crezut că e o profesionistă şi va face ceva în televiziunea publică", a declarat deputatul PNL Gigel Ştirbu.  

VIDEO:

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25