Gigel Știrbu (PNL), lui Vlad Voiculescu: Nu vă interesează sistemul sanitar românesc, ci doar postările. E grav!

Sursă foto: Facebook Vlad Voiculescu
Sursă foto: Facebook Vlad Voiculescu

Deputatul PNL Gigel Știrbu îl acuză pe Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, că nu îl interesează sistemul sanitar românesc, ci doar „imaginea și postările de pe rețelele social-media”.

Acuzațiile deputatului PNL vin după ce Vlad Voiculescu a spus că de vină pentru întârzierea plăților medicilor din centrele de vaccinare este un funcționar.

VEZI ȘI: Salarii neplătite. Vlad Voiculescu: Medicii din centrele de vaccinare se plătesc de ieri. Un funcționar din MS a fost cauza pentru întârziere

„A fost găsit Acarul Păun! Domnule Vlad Voiculescu, nu cred că din cauza unui funcționar din Ministerul Sănătății, de două luni, nu au fost plătite obligațiile financiare pentru personalul medical din centrele de vaccinare care stă în prima linie de combatere a pandemiei. Sistemul de vaccinare a funcționat datorită acestor eroi care zi de zi au fost acolo și nu datorită faptului că Ministerul Sănătății este condus. Dacă opinia publică nu ar fi tras un semnal de alarmă asupra acestei grave greșeli, personalul medical din centrele de vaccinare risca să nu fie plătit multe luni de acum înainte Domnule ministru, acest lucru nu arată faptul că e o bulibășeală în instituția pe care o conduceți, ci că nu vă interesează bunul mers al ministerului, decât atunci când presa semnalează neregulile de acolo.”, transmite Gigel Știrbu, citează Mediafax.

"Un semnal de alarmă"


Deputatul PNL îl acuză pe Vlad Voiculescu, ministru USR al Sănătății, că nu îl preocupă sistemul sanitar.


„Acest aspect, pe lângă multe altele, cum ar fi, de exemplu, atitudinea d-voastră vizavi de cele întâmplate la spitalul Matei Balș, ne demonstrează faptul că nu vă interesează sistemul sanitar românesc, ci doar imaginea și postările de pe rețelele social-media! Este grav că un înalt demnitar al României are un asemenea comportament în momentele dificile cu care se confruntă România. Cred că ar trebui să vă intereseze mai mult sistemul sanitar românesc decât postările pe rețele! În speranța că aceste cuvinte vor fi un semnal de alarmă pentru d-voastră, vă urez succes și spor la treabă, sper”, conchide liberalul.

Premierul Florin Cîțu a criticat marți întârzierea „nepermisă” a plăților pentru personalul medical din centrele de vaccinare.

VEZI ȘI: Salarii neplătite de două luni în centrele de vaccinare. Florin Cîțu îl critică deschis pe Vlad Voiculescu: A întârziat nepermis de mult

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel