Giga TV: 50 de jurnaliști, puși pe liber, în timpul campaniei electorale

Giga_tv
Giga_tv

Postul Giga TV, deținut de Gheorghe Ștefan ”Pinalti”, se află într-o continuă schimbare. La doar două zile după schimbarea acționariatului, noua conducere a postului și-a trimis echipa de știri acasă pe perioada campaniei electorale și o săptămână după, scrie reportervirtual.ro.

Echipa de știri a postului Giga TV a fost pusă pe liber, marți, pentru o perioadă de trei săptămâni. Cei 50 de jurnaliști afectați de decizia noii conduceri au fost înștiințați, în cadrul unei ședințe fulger, că ar putea fi rechemați la posturi, la o săptămână după perioada campaniei electorale.

În cadrul aceleiași ședințe, oamenilor li s-a adus la cunoștință că salariile restante pe luna aprilie vor fi plătite în termen de două zile, după o întârziere de aproape trei săptămâni, urmând să primească și banii pentru luna mai.

Conducerea a motivat că se lucrează la un nou proiect, iar pentru moment nu mai este nevoie de echipa de știri.

De altfel, Giga TV pare a nu avea o strategie coerentă, dacă se are în vedere că la conducerea postului lansat în urmă cu câteva luni s-au perindat cinci directori generali, iar pe întreaga perioadă s-a renunțat la mai multe emisiuni, la matinal și au fost concediați mai mulți angajați.

Din 25 mai, Giga TV, are un nou director general în persoana lui Vicenţiu Purcărea, care l-a înlocuit pe cel care a stat la conducerea televiziunii doar două luni, Radu Preda, dar și un nou acționariat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel