Ghinion pentru Andreea Esca. Ce a pățit la început de an

35713andreea-esca-1
35713andreea-esca-1

La trei ani de la accidentul suferit pe o pârtie de schi în care și-a rupt piciorul, Andreea Esca trece din nou printr-un ghinion chiar la început de an.

Vedeta TV a lipsit vineri seară de la pupitrul știrilor. Andreea Esca a fost nevoită să își prelungească șederea în Statele Unite, acolo unde și-a petrecut sărbătorile de iarnă, întrucât toate zborurile din New York au fost anulate. Motivul? O furtună de zăpadă care a lovit nord-estul continentului. Andreea Esca a fost înlocuită de colega ei, Oana Andoni.

“Toată lumea a stat și a îndurat prin avioane câteva ore, în speranța că vor putea pleca, dar era absolut imposibil, pentru că zăpada se punea de fiecare dată pe aripi. Comandantul aeronavei Air France, în care eram noi, ne-a spus la un moment dat foarte simpatic că prefera să nu plecăm, decât să ajungă un subiect la știri, cu toate că știe că ne-a supărat atâtea ore”, a spus vineri Andreea Esca, într-o intervenție telefonică în cadrul Știrilor PRO TV.

Prezentatoarea TV a petrecut ultimele zile din 2013 în New York și se va întoarce pe meleagurile natale de îndată ce va putea decola de pe Aeroportul Internațional JFK.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel