Ghidul turistului econom

Călătoria nu este cel mai ieftin hobby sau pasiune pe care o cunoaște lumea și, totuși, oamenilor le  place oportunitatea de a merge într-o vacanță fără griji. Nu trebuie întotdeauna să călătorești scump, căci poți descoperi locuri noi și cu ceva mai puțini bani. Dacă ești interesat de cum să călătorești ieftin, indiferent de destinație, atunci merită să citești în continuare.

Dar trebuie să iei mereu în calcul cheltuielile pe care fiecare le suportă într-o călătorie tipică, anuală de vacanță. Și oricine a verificat măcar o dată o călătorie din punct de vedere al cheltuielilor, este destul de bine informat despre subiect și știe cât costă o astfel de plăcere.

Cum să economisești în vacanță?

Începutul primăverii este momentul perfect să te gândești la vacanță și dacă ai fonduri pentru aceasta. Dacă nu ai pus deoparte încă nimic, este timpul să începi. Iar sfaturile pe care le vei primi despre economisirea pentru vacanțe, te vor ajuta să faci totul eficient, regulat și cu succes!
La început, trebuie subliniat un lucru: pentru a economisi pentru o vacanță, trebuie mai întâi să îți planifici vacanța. Este tipul de vacanță, data acesteia și estimarea inițială a costului întregii călătorii care determină dacă economisirea va avea succes. Cu siguranță, nu are rost să te amăgești că vei economisi pentru o vacanță de trei săptămâni într-o țară exotică, dacă câștigi puțin și mai ai doar jumătate de an până la data plecării.

Îți dorești o vacanță ieftină: ce trebuie să cauți?

Într-o astfel de situație, trebuie să iei în considerare o vacanță pentru care să poți economisi cu adevărat. Este într-adevăr despre compromis.

Transport - Biletele de avion sunt o cheltuială mare, dar pot fi reduse prin căutarea unor chilipiruri. Din când în când, companiile aeriene oferă zboruri ieftine la un preț mai mic și la asta ar trebui să fii atent atunci când cauți pe https://www.esky.ro/bilete-de-avion/0/0/ci/dxb/dubai un zbor potrivit pentru tine. De asemenea, amintește-ți că, uneori, alte mijloace de transport, cum ar fi autobuzul sau trenul, pot fi o alegere mai bună.

Termen - cele mai scumpe vacanțe sunt cele care au loc în perioada verii. Atunci, prețurile biletelor de avion, cazare și mâncare cresc. Poate că merită să iei în considerare o vacanță în extrasezon? Primăvara devreme sau toamna nu este chiar atât de rău, mai ales dacă ești cu ochii pe o excursie în țări calde.

Cazare - încearcă să nu plătești în exces pentru cazare, mai ales dacă intenționezi să petreci timp vizitând obiectivele turistice, nu relaxându-te într-un hotel.

Compară diferite oferte și ia în considerare alegerea unei camere private.

Destinație de călătorie – unele destinații turistice sunt scumpe în principal pentru că sunt aglomerate. Gândește-te la alternative mai ieftine, mai puțin populare.

2. -imagine fara descriere- (ghidul-turistului-econom-2_93867100.jpg)

Sfaturi utile pentru turiștii care vor să economisească

Când îți planifici cu atenție vacanța și calculezi totul în avans, poți începe să economisești pentru vacanță sau pentru biletele de avion de pe eSky.ro. Aruncă o privire la bugetul tău și stabilește o sumă pe care o poți economisi în fiecare lună. Merită să rămâi la ipoteze precum: „Voi pune deoparte 10% în fiecare lună din salariul meu”. Aceasta este o adevărată rezoluție care nici nu descurajează și nici nu stresează bugetul lunar.

Următorul pas este să încerci să faci economii în fiecare zi. În acest caz, o atenție deosebită ar trebui acordată cheltuielilor și modificărilor aparent minore. Dacă le vei aduna lună de lună, se va dovedi că ajungi să cheltuiești inutil cel puțin câteva zeci de lei. Poți cheltui această sumă în vacanță.

Printre alte sfaturi utile, pot fi menționate:

Cumpără întotdeauna pe baza unei liste - datorită acestui lucru, nu vei cheltui mai mult decât era planificat.

Plătește cu numerar - când vezi banii pe care îi cheltuiești, este mai probabil să nu mai vrei să faci risipă.

Caută soluții alternative - poate merită să îți schimbi abonamentul TV sau să renunți la anumite servicii pe care nu le folosești cu adevărat? Acestea sunt mici schimbări care pot face o mare diferență.

3. -imagine fara descriere- (ghidul-turistului-econom-3_00428700.jpg)

Refuză-ți câteva plăceri - nu ai nevoie de câteva mese la restaurant pe lună. Vei economisi mult refuzându-ți astfel de cheltuieli.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel