Ghid călătorie PAȘTE 2018. MAE, anunț

Ministerul Afacerilor Externe a anunţat vineri că pune la dispoziţia cetăţenilor români 'Ghidul de călătorie pentru Sărbătorile Pascale 2018'.

Acolo veți găsi recomandări utile în cazul călătoriilor în afara graniţelor României, precum şi un set de informaţii de interes pentru cele mai frecventate destinaţii turistice din această perioadă, respectiv Austria, Bulgaria, Elveţia, Franţa, Germania, Grecia, Italia, Israel, Marea Britanie, Portugalia şi Spania.

[citeste si]

'Cetăţenii români pot evita eventuale situaţii neplăcute ce pot apărea pe perioada vacanţei sau a concediului lor în străinătate consultând 'Ghidul de călătorie pentru Sărbătorile Pascale 2018', postat pe pagina web a MAE, la rubrica 'Sfaturi de călătorie', secţiunea 'Ghiduri de călătorie' (http://www.mae.ro/node/1552), precum şi pe pagina de Facebook a Departamentului Consular din cadrul Ministerului Afacerilor Externe', informează MAE într-un comunicat de presă.

Aplicaţia 'Călătoreşte în siguranţă'

MAE reaminteşte totodată că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia 'Călătoreşte în siguranţă', care poate fi descărcată de pe website-ul MAE (www.mae.ro/app_cs ) pe orice telefon mobil de tip smartphone cu sistem de operare Android sau IOS. Aplicaţia oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de alertare în cazul în care apar situaţii speciale în ţara în care aceştia se află. După descărcarea aplicaţiei se recomandă efectuarea unei actualizări. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel