Boc le mulţumeşte militarilor că-şi înţeleg misiunea chiar şi pe stomacul gol. Oprea îi mulţumeşte şi el cu o distincţie

Ceremoniile pentru sărbătorirea Zilei Armatei au început pe 24 Octombrie, în loc de 25, când sunt programate acțiuni de protest ale Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate și ale militarilor în retragere. Premierul Emil Boc a primit, duminică, emblema „Onoarea Armatei României", cea mai înaltă distincţie pe care o conferă Armata Română. În cadrul unei festivităţi organizate pentru sărbătorirea Zilei Armatei Române şi la care au fost prezenţi veterani de război şi cadre militare active din Ministerul Apărării, ditincţia i-a fost înmânată de partenerul său de guvernare, Gabriel Oprea.

Tot duminică, şeful Executivului a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Armatei, prin care a ţinut să le mulţumească militarilor având în vedere că, „indiferent de condiţiile sociale, de contextul politic sau economic", Armata a dovedit că şi-a înţeles misiunea de a apăra fără echivoc valorile fundamentale ale poporului român şi de a consolida prestigiul internaţional al României, potrivit site-ului oficial al Guvernului.Armata rămâne unul dintre cei mai buni garanţi şi apărători ai reperelor morale şi sociale, un factor de echilibru pentru societatea românească şi un veritabil ambasador al României în lume”, promite Boc fără a pomeni de reducerea pensiilor cadrelor militare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel