Ghișe - Turcescu, scandal pe tema protestelor. "Băsistule, domnule colonel, ordonați!"

Parlamentarii Robert Turcescu și Ioan Ghișe au început o ceartă, presărată cu jigniri și reproșuri, în direct la România tv.

Scandalul dintre putere și opoziție s-a mutat de la Parlament la tv. Invitați să comenteze evenimentele de astăzi, parlamentarii Robert Turcescu și Ioan Ghișe au ajuns rapid la atacuri personale. Tonul civilizat a durat doar câteva minute.

Turcescu: "Disprețul pe care îl arată la această oră față de electorat cei aflați la guvernare, aduce oamenii către formele cele mai dure de proteste, la mitingurile care au avut loc în piață, la felul în care au intrat în Palatul Parlamentului și au scandat. În Palatul Parlamentului nu m-a deranjat că s-a scandat pentru că eu acolo nu am văzut violență. Am văzut acest episod cu deputatul Bacalbașa care, mă rog, sigur că nu trebuie să se ajungă la astfel de lucruri. Nu ne apucăm să ne batem acum pe stradă. (...) Guvernanții ar trebui să înțeleagă că forța străzii este impresioantă"

Ghișe: "În două minute, când faci așa ceva, te-au luat jandarmii și te-au scos afară. Dacă îi lasă...ce pot să zic? Se spune că legalitatea este atributul gurvernanților, așadar statul, prin organele abilitate, atunci când se încalcă legea în asemenea mod are dreptul să intervină în condițiile legii. Și legea spune, îi iei și îi evacuezi. Au intrat cu bannere, nu era o problemă, te așezi la balcon, le arăți, e ok. Dar stați puțin, păi așa orice gașcă de oameni, haidamaci se adună și se așează pe coridoare pe jos...Nu se poate așa ceva! Asta este anarhie, ăsta nu este comportamnent pentru oameni civilizați. Să începi să zbieri prin Parlament, păi dacă orice grup din țara asta începe să zbiere la Parlament..."

Turcescu:"Dar când vă duceați la Cotroceni cu acel tricou?"

Ghișe: "Ia ziceți băsistule, domnule colonel, ordonați, ce am făcut eu la Cotroceni cu tricoul? Am zis ceva? Am zis ceva?"

Turcescu: "V-au deranjat că au scandat niște oameni? V-au deranjat scandările?"

Ghișe: "Parlamentul nu este stadion!"

Turcescu: "Dar ce este, biserică să nu se vorbească în Parlament?"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel