Ghiță Ciobanul, urmărit penal

Ghiță Ciobanul, cel mai cunoscut cioban din România, a făcut-o de oaie.  Acesta a fost oprit în trafic pe DN1, pe raza localității Miercurea Sibiului, iar polițiștii au constatat că mașina cu care mergea, era neînmatriculată.

Ghiță Ciobanul, cel mai cunoscut cioban din România, a făcut-o de oaie.  Acesta a fost oprit în trafic pe DN1, pe raza localității Miercurea Sibiului, iar polițiștii au constatat că mașina cu care mergea, era neînmatriculată, scrie oradesibiu.ro.

Vineri după-amiaza, polițiștii  de la circulație au tras pe dreapta o mașină Toyota cu numere de înmatriculare în străinătate. La volanul mașinii nu se afla altcineva decât Gheorghe Dănulețiu, cunoscut ca Ghiță Ciobanul.

[citeste si]


Ghiță a prezentat actele mașinii, iar la verificare s-a constatat că mașina figura ca fiind neînmatriculată și în speță fără drept de circulație pe drumurile publice din România. 

Ghiță Ciobanul s-a ales acum cu dosar penal pentru conducerea pe drumuri publice a unei mașini neînmatriculate și poate să primească maxim o pedeapsă cu închisoare cu suspendare, dar cel mai probabil va scăpa cu o amendă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel