Ghiță, aluzie la engleza lui Antonescu: românii nu vor un vorbitor de gimnastică

Deputat PSD Sebastian Ghiță a acordat un interviu despre ce se întâmplă în interiorul partidului din care face parte. De asemenea, a vorbit și despre candidatul la alegerile prezidențiale.

"În privința alegerilor, cred că romanii vor dori mai multă siguranță politică și un lider tânăr și conectat la nivel internațional. Sigur nu vor dori un cunoscător de „limba gimnastică" sau vreun Mihai fără de partid. Iar de alegeri libere și corecte cred că toată lumea știe că România este capabilă deja de mulți ani. Multiplele succesiuni la putere au arătat deja asta", a spus Sebastian Ghiță făcânt aluzie la modul în Crin Antonescu vorbește engleză.

Despre mesajul lui Victor Ponta de pe Facebook

În interviul pe care l-a acordat pentru Evz, deputatul a făcut trimitere și la cel mai controversat mesaj al lui Victor Ponta postat de curând pe Facebook. Întrebat dacă devine astfel premierul un jucător politic, Ghiță a spus: "Şi Victor Ponta şi eu iubim baschetul. Acolo, arbitrii au un rol foarte important. Uneori arbitrii judecă diferit aceeaşi fază, funcţie de echipa care se află în apărare. Pe unii îi tratează mai lejer, iar pe alţii îi vanează la orice fază. Arbitrii spun că sunt corecţi. Dar toţi jucătorii şi toţi spectatorii ştiu. Se numeşte DUBLU STANDARD. Justiţia din Romania nu-şi mai permite asta".

Candidează Victor Ponta la prezidențiale?

Întrebat dacă Victor Ponta va candida la prezidențiale, Sebastian Ghiță a zis că premierul va face exact ce vor vrea românii. "A spus foarte clar că va conduce lupta din noiembrie, care să ne aducă sfârșitul regimului Băsescu. Își va alege singur calea. Va depinde mult de ceea ce simte în mijlocul oamenilor. Va face ce îi vor cere românii. Victor Ponta nu e fricos și e altruist. Nu va părăsi lupta! Și nu va trăda românii! Va alege cea mai bună soluție, sunt sigur", a adăugat deputatul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel