EXCLUSIV  Gheorghiu, Coaliția pentru Familie, își face partid? Precizarea momentului

Bogdan Cotigă / 11 oct 2018 / 14:41 Salveaza PDF Comentarii
Mihai Gheorghiu
Descriere foto: Mihai Gheorghiu

Președintele Coaliției pentru Familie, Mihai Gheorghiu, a declarat că România are nevoie de o mișcare creștină națională ca alternativă la "gălăgia" partidelor politice și consideră că poporul român a fost boicotat de televiziuni și partide.

"România are nevoie de o mișcare creștină de renaștere națională, de oameni care înainte de a-i cere ceva, să o slujească. Sunt atâtea lucruri de apărat, de afirmat. Gălăgia patriotardă, conservatorismul de cafenea, partidele făcute pe genunchi nu ne vor ajuta cu nimic. Oamenii trebuie să ajute oameni, inimile să caute inimi, mințile să convingă cu soluții reale alte minți. Cei care au asudat, au plâns și s-au bucurat uneori în toți acești trei ani sunt cei care pot schimba ceva în semenii lor, nu în listele unui partid sau altul. 100 000 de voluntari sunt o imensă forță a binelui, a iubirii, a credinței, a patriotismului. Din biserică spre societate, de pe strada noastră pe strada aproapelui nostru.

Referendumul nu vorbește despre un partid, ci despre oameni care au curajul credinței lor, au curajul discernămîntului lor. Politica este necesară, vitală uneori, dar ea trebuie să fie expresia autentică și legitimă a oamenilor, nu doar instrumentul conjunctural al unei ocazii sau alta. România are nevoie de creștini implicați, de cultura minții și a sufletului, de inteligență și de caracter, de competență și responsabilitate, de adevăr. Am experimentat destul cinismul inteligenței, al aroganței, al trufiei, ca și pe acela al prostiei și al hoției. Poporul român a fost boicotat la referendum, de televiziuni, de partide. Cu toate acestea, avem alături 3 500 000 de români curajoși, curajul și discernămîntul lor este lecția referendumului pentru toți ceilalți. 3 500 000 de cetățeni români a căror voce nu trebuie să strige în pustie", a scris Gheorghiu pe Facebook. 

Nu își face partid 

Mihai Gheorghiu ne-a spus că mesajul său nu implică intenția de a crea un partid. "Acolo nu este vorba de niciun partid. Este vorba de platforma Împreună. Referendumul este dovada că putem schimba ceva. Chiar dacă acum nu am reușit", a declarat Gheorghiu pentru DC News. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22