Gheorghe Zamfir, început fulminant. Ce urmează pentru maestru

Fundaţia Internaţională de Muzică Gheorghe Zamfir, A.P.C.T.T.R, Primăria şi Consiliul Local Găeşti, în parteneriat cu Ministerul Culturii, CJ Dâmboviţa şi Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa, vă invită în perioada 10-13 septembrie 2015 la Găeşti, la Festivalul Internaţional de Nai.

Anul 2015 a început fulminant pentru maestrul Gheorghe Zamfir care a urcat, de șapte ori consecutiv, împreună cu André Rieu, pe scena din Piața Constituției din București, în fața a 84.000 de spectatori.

O carieră de cinci decenii pe scenă

Seria de concerte a continuat cu încă șapte reprezentații în Maastricht, Olanda. Festivalul Internaţional de Nai, ediţia 2015, va pune în lumină cariera de peste cinci decenii a celui mai apreciat artist român, la nivel intern şi internaţional: muzicianul Gheorghe Zamfir, personalitate marcantă a oraşului Găeşti, meleagul pe care a văzut lumina zilei acum trei sferturi de veac.

Un eveniment cultural complex, Festivalul Internaţional de Nai va cuprinde expoziţii, spectacole de muzică clasică, folclor, muzică pop, recitaluri, decernări de premii şi distincţii, sesiune de autografe şi momente cu invitaţi surpriză.

Vor fi prezente atât personalităţi artistice din ţară cât şi de peste hotare, respectiv membri marcanţi ai Academiei Române, diplomaţi şi oficialităţi de marcă. Între artiştii invitaţi se află: Nicolae Botgros şi Orchestra "Lăutarii" din Chişinău, Petruţa Kűpper, Igor Podgoreanu, Aydin Yavaș, Maria Jinga, Orchestra "Zamfir 50", dirijor Daniel Jinga, Corul Accoustic.

Vă aşteptăm la Festivalul Internaţional de Nai, ediţia 2015, care se va desfăşura la Găeşti, conform programului ataşat.

 (w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel