Gheorghe Ștefan, la ieșirea din arest: Nu mai fac politică în viața mea

Gheorghe Ștefan a scăpat de arestul preventiv după șase luni de stat după gratii în Dosarul Microsoft. 

Gherghe Ștefan a declarat, miercuri seară, că magistrații au fost corecți față de el și că se va face dreptate divină, recunoscând că a comis greșeli de când a intrat în politică.

"Justiția față de persoană mea a fost corectă. Procurorii și judecătorii m-au judecat pe mine personal corect. Nu am ce să le reproșez. Mă gândesc că există o justiție divină și vor plătit toți după faptele și inima lor.

Nu am dușmănie pe nimeni și cred că toți oamenii din România au realizat un lucru: toți care greșim trebuie să plătim. Eu am greșit, voi plăti și sper să nu se mai întâmple, să nu mai fac alte erori", a spus fostul primar din Piatra Neamț. Acesta a adăugat că a greșit foarte mult și pentru că a avut încredere în oameni.

Gheorghe Ștefan a menționat că starea să de sănătate este precară.

"Mi-a apărut leucemie limfatică incipientă. Eu cred că în toate lucrurile rele trebuie să fie și bine. Nu mai fac politică în viața mea. La primărie am renunțat. Viața la primărie e cea mai grea. Nu am ce reproșa nimănui", a punctat acesta.

"Însă vreau să va spun că este o maximă la noi că ce nu te omoară te întărește, dar va spun că beciul domnesc te înmoaie. Nu ieși tare de acolo. Vă dau un sfat: să îi apreciați pe cei care sunt cu adevărat lângă voi că să nu le simțit lipsă", a spus Gheorghe Ștefan.

Acesta a precizat că își reproșează că a intrat în politică și că a candidat la primăria din Piatra Neamț.

"Îmi reproșez că am intrat în politică, că am intrat într-un anumit sistem care m-a adus la închisoare și aici am greșit. Cât timp nu făceam politică nu am avut niciun proces", a spus acesta.

Fostul primar din Piatra Neamț a adăugat că este foarte greu să fii politician corect în România.

"Eu vreau să vă spun o chestiune care o să vă șocheze: cred că toți politicienii sau majoritatea într-un fel au făcut sau vor face greșelile pe care le-am făcut eu, probabil la un anumit nivel. Unii mai au și șansă. Eu nu am avut. În politică e foarte greu să reziști să fii alb imaculat", a încheiat Gheorghe Ștefan, scrie Ziare.com.

Magistrații Curții Supreme au decis ca primarul demisionar din Piatra Neamț să fie cercetat în arest la domiciliu. Decizia de miercuri este definitivă. Gheorghe Ștefan este arestat preventiv din 29 octombrie, 2014.

VEZI ȘI: Gheorghe Ștefan a scăpat de arestul preventiv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel