Gheorghe Ştefan a părăsit Penitenciarul Ploieşti

Fostul primar al oraşului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, a părăsit, miercuri după-amiază, Penitenciarul Ploieşti, după ce Tribunalul Prahova a decis că acesta poate fi eliberat condiţionat. 

La ieşirea din unitatea de detenţie, acesta a refuzat să facă declaraţii.

Tribunalul Prahova a decis eliberarea fostului primar al oraşului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, după ce acesta a executat mai mult de o treime din pedeapsa de trei ani şi şase luni de detenţie la care a fost condamnat pentru fapte de corupţie.

[citeste si]

Instanţa a respins ca neîntemeiată contestaţia formulată de DNA Ploieşti împotriva sentinţei pronunţate în data de 18 august de Judecătoria Ploieşti. Până la data formulării propunerii de eliberare condiţionată de către comisia din cadrul Penitenciarului Ploieşti, acesta a executat 297 de zile în detenţie, la care s-au adăugat 235 de zile de arest preventiv şi 13 zile considerate ca executate în urma muncii prestate, având în total 545 de zile executate din pedeapsa totală, se arată în motivarea deciziei Judecătoriei, potrivit Agerpres. Instanţa de fond a arătat că fostul primar a avut, pe parcursul detenţiei, un comportament "pozitiv", iar eliberarea sa anticipată nu reprezintă un pericol pentru societate.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel