Gheorghe Popescu, interviu la Antena 3: S-a dovedit încă o dată! Trebuie să facem asta!

Andrei Itu / 03 iul 2019 / 21:44 Salveaza PDF Comentarii
Gheorghe-Hagi-Gheorghe-Popescu-Antena3
Descriere foto: Gheorghe-Hagi-Gheorghe-Popescu-Antena3

Într-un interviu acordat în emisiunea Sinteza Zilei, moderată de Mihai Gâdea, Gheorghe Popescu a menționat importanța finanțării sportului românesc pentru a face performanță. Acesta a subliniat faptul că performanța tricolorilor U21 la EURO 2019 este un moment de referință pentru viitorul sportului românesc, care trebuie sprijinit.

''S-a dovedit încă o dată că sportul românesc are resurse incredibile. Cred că ar fi un moment de plecare în fotbalul nostru. S-a dovedit încă o dată că sportivul român este un sportiv este dotat și atâta timp cât este educat, crescut și căutat pentru marea performanță apar și rezultatele ca în timpul generației mele. Trebuie să investim în tineri. Acest lucru l-am spus și eu și Gică Hagi faptul că dacă nu ne îndreptăm către acești copii și juniori ne va fi foarte greu să mergem la vârf să culegem rezultate.'' a spus Gheorghe Popescu.

''Performanța se face investind în tineri, lucru pe care îl face Gică Hagi, de 10 ani, într-un mod incredibil. Trebuie să facem acest lucru permanent, să avem infrastructură, stadioane, terenuri de sport unde să poată să crească acești copii. Vorbeam cu Gică și ne gândeam că aceste telefoane pe care le-am primit în timpul campionatului european să nu se încheie  o dată cu fluierul final al campionatului. Ne-am bucura ca acest proiect să fie unul de referință. Ne-ar bucura să vedem oameni, care să vină să susțină în continuare acest proiect!''   a declarat Gheorghe Popescu.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25