Gheorghe Popa este noul rector al Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti

GHEORGHE POPA - INVESTIRE
GHEORGHE POPA - INVESTIRE

Chestorul de poliţie Gheorghe Popa a fost împuternicit, pentru o perioadă de şase luni, în funcţia de rector al Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, prin ordin al ministrului Administraţiei şi Internelor, preluând funcția de la chestorul Liviu Tăut, se arată într-un comunicat de presă al MAI.

Gheorghe Popa, directorul Institutului pentru Studii de Ordine Publică, este noul rector al Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, acesta fiind instalat în funcţie în prezenţa secretarului de stat, şef al Departamentului Ordine şi Siguranţă Publică, chestor principal de poliţie Petre Tobă.

”Cu data de 24 martie 2012, chestorului Liviu Tăut îi încetează de drept împuternicirea din funcţia de rector al Academiei de Poliţie «Alexandru Ioan Cuza», urmând a-şi relua atribuţiile funcţiei de inspector şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş”, se precizează în comunicatul MAI.

Liviu Tăut a fost împuternicit ca rector al Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” în martie 2011, din dispoziţia ministrului de atunci al Internelor, Traian Igaş, el fiind numit în locul chestorului de poliţie Luca Iamandi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel