Gheorghe, omul adus de Voiculescu la conducerea Casei de Sănătate, dă peste cap scuzele USR-PLUS

Voiculescu și CNAS
Voiculescu și CNAS

Adrian Gheorghe, cercetătorul britanic adus de Vlad Voiculescu la conducerea Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, dă peste cap scuzele USR-PLUS pentru ministrul Sănătății deja debarcat.

 

Narativul USR-PLUS, al colegilor de partid care l-au apărat astăzi pe Vlad Voiculescu, a fost că el a demarat procedurile pentru organizarea concursurilor în vederea ocupării posturilor de directori pentru Casele Judeţene de Asigurări de Sănătate, încercând să doboare... mafia.



Adrian Gheorghe, mulțumit de funcționarii CNAS

Doar că acum aproximativ două luni, la centru, omul lui Vlad Voiculescu spunea că lucrurile sunt foarte ok. Tocmai Adrian Gheorghe, șeful CNAS, spunea că instituția este bună.

Intern, la sediul CNAS am găsit oameni care știu ce au de făcut, tehnic, cu care am putut stabili repede un dialog. Erau deja energizați pe calendarul de politică publică, respectiv pe pregătirea consultărilor pe marginea Contractului Cadru”, spunea Adrian Gheorghe înainte să fie scandalul cu debarcarea de la Ministerul Sănătății de astăzi. Omul lui Voiculescu se arată mulțumit de personalul din conducerea Casei Naționale.

În plus, de unde știe USR-PLUS că la Casele de Sănătate e ”nenorocire”?! Dacă era așa, nu ar fi trebuit să spună chiar Adrian Gheorghe, șeful CNAS? Dar el spune că este foarte mulțumit, motiv pentru care îl credem din moment ce este președintele instituției.

VEZI ȘI: Președintele adus de Voiculescu din Anglia, nimic nou la CNAS. Fondurile scad, promisiuni despre performanță și transparență

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel