Gheorghe Nichita, dat de gol de fosta soție: Milioane de euro în conturi secrete

Gheorghe Nichita, a divorțat de Florentina Nichita, după 30 de ani de căsătorie, în urma unei alte relații a edilului Iașiului. Fosta soţie a fost cea care a făcut o serie de acuzaţii la adresa lui Gheorghe Nichita.

Florentina Nichita a povestit presei despre conturile ascunse ale primarului, în care s-ar afla 20 de milioane de euro, potrivit curentul.info. Presa locală scria că banii ar proveni din şpăgile cerute pentru eliberarea autorizaţiilor de construcţie.

La această acuzaţie se adaugă "obişnuitele" poveşti de scandal din preajma divoţului. "Am început să-i bănuiesc înca din 2004. Mi s-a părut mie ceva nepotrivit. Asta până într-o zi, când o prietena mi-a spus că i-a văzut la motel (...) pe la 12 noaptea. Şi mergeau la braţ. Într-o seară a venit cu camaşa murdară de ruj. Nici măcar nu avea bunul simţ să facă un duş. Mirosea a sex", povestea Florentina Nichita pentru bzi.ro în 2011.

Citește și: Gelozia pentru amantă l-a pierdut pe primarul Gheorghe Nichita

Potrivit ultimei declaraţii de avere, primarul Nichita are două terenuri intravilane în suprafaţă de 470, respectiv 1.666 de metri pătraţi şi un teren extravilan de 600 de metri pătraţi, în judeţul Suceava. Edilul are o casă în Iaşi, cu suprafaţa de 347 de metri pătraţi. Primarului Iaşiului are şi un autoturism Toyota, precum şi bijuterii din aur şi argint în valoare de 7.500 de euro şi tablouri de 8.000 de euro, dobândite în perioada 1984-2008. Nichita are peste 61.000 de lei în fonduri de investiţii şi certificate şi obligaţiuni cu o valoare de 105.850 de lei. În anul fiscal 2013, Nichita a avut un venit de 76.908 de lei din salariul de la primărie, la care se adaugă aproepe 9.000 de lei din creşterea valorii obligaţiunilor de stat şi din dobânzi.

Citește și: PNL-PSD, război politic în Iași, după acuzațiile aduse primarului Gheorghe Nichita

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel