Gelozia pentru amantă l-a pierdut pe primarul Gheorghe Nichita

Amănunte picante ies la iveală în cazul primarului Iașiului, Gheorghe Nichita. Potrivit bzi.ro, în spatele dosarului în urma căruia edilul Iașiului a fost reținut de procurorii DNA s-ar afla relația amoroasă a acestuia cu o subalternă. 

Potrivit sursei citate, povestea pentru care primarul Gheorghe Nichita a ajuns, joi,  în atenția procurorilor vizează fapte care pornesc de la gelozia excesivă primarului. Mai exact, Gheorghe Nichita avea suspiciuni cu privire la faptul că amanta lui ar mai flirta și cu alti bărbați. De la simple suspiciuni și discuții contradictorii, primarul ar fi făcut o obsesie pentru Adina Samson.

Aceasta din urma este sefa Serviciului Managementului Calitatii din cadrul Primariei Iași. Pentru această tânăra primarul a divorțat de soția lui. După divorț, a devenit foarte posesiv și pentru a scăpa de orice nelămuriri pe care le avea cu privire la conduita iubitei sale mult mai tinere i-a pus pe agenții de la Poliția Locală sa o urmareasca. Tânara a fost urmarită pas cu pas de subalternii lui Nichita.

Citește și: Gheorghe Nichita, primarul Iașiului, reținut de DNA

Potrivit anchetatorilor, filajele erau făcute, din ordinul primarului,  de polițiștii locali care se deghizau și în oameni ai străzii pentru a nu fi recunoscuți, în condițiile în care aceștia erau plătiți din banii publici. Informațiile obținute de la șefii Poliției Locale erau folosite de primarul Iașiului ca dosare de șantaj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel