Gheorghe Falcă, după provocarea lui Mihai Răzvan Ungureanu: Aș putea să ofer soluții...

Gheorghe Falcă, primarul municipiului Arad și finul lui Traian Băsescu, recunoaște, "lăsând la o parte falsa modestie", că este apt să facă parte dintr-un vitor guvern PNL, aluzie la provocarea lansată recent de către fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu, care-i transmitea că "vrea să-l vadă la București, asumându-şi un mandat ministerial".

"Nu mai vreau să-l văd pe Gheorghe Falcă la Arad, ci la Bucureşti. La Arad şi-a făcut treaba. Vreau să văd lupta deschisă pentru succesiune la Primăria Arad, iar pe domnul primar Falcă vreau să îl văd asumându-şi un mandat ministerial", declara pe 12 decembrie Mihai Răzvan Ungureanu, prim-vicepreședinte PNL.

Iniţial, Gheorghe Falcă nu a dorit să comenteze în legătură cu această provocare, însă, într-un interviu acordat stiripesurse.ro, primarul municipiului Aradului nu neagă că vizează o carieră politică care să depășească orizontul local.

"Activitatea mea politică nu s-a limitat niciodată la un orizont strict local. În același timp, am crezut că trebuie să-mi construiesc cariera politică pas cu pas, fără să ard etapele, pentru că nu mă interesează titlurile de pus în vitrină. Dar astăzi pot să afirm că am o experiență politică și administrativă care, lăsând la o parte falsa modestie, îmi dau dreptul să afirm că aș putea să ofer soluții la problemele României dintr-o poziție guvernamentală", a declarat Gheorghe Falcă pentru sursa citată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel