EXCLUSIV  Gheorghe Dincă, la testul poligraf. Criminologul Antonescu: NU trebuie uitat un lucru!

Dan Antonescu
Dan Antonescu

Cazul de la Caracal pare tot mai complicat cu fiecare zi care trece de la dispariția Alexandrei. Expertul criminolog Dan Antonescu a vorbit, vineri, în cadrul unui interviu acordat DCNews, despre testul poligraf la care Gheorghe Dincă va fi supus.

Expertul criminolog Dan Antonescu a fost întrebat cât ajută detectorul de minciuni în acest caz. „Nu știu cât este de relevant, pentru că există niște condiții. Din ce știu eu, cei care au probleme psihice nu sunt băgați la poligraf. Nu știu cât este de relevant rezultatul. Dar poate că sunt niște probleme psihice de natură să nu afecteze această testare și, atunci, este binevenită", a spus Dan Antonescu, vineri, pentru DCNews.

Totodată, acesta a adăugat: „Au fost situații când, în anchetă, individul refuză să recunoască, chiar dacă toate probele sunt împotriva lui. Dus la poligraf, recunoaște imediat. Am cunoscut astfel de oameni". „Sunt situații și situații", a completat acesta.

Nu trebuie uitat un lucru: proba cu poligraful este un indiciu pentru anchetatori, în niciun caz nu este o probă în instanță", a subliniat expertul criminolog.

Criminologul Antonescu, despre cazul Caracal - interviu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel