EXCLUSIV  Gheorghe Dincă, internat de mai multe ori la Psihiatrie. Dan Antonescu: E bombă cu ceas

Dincă
Dincă

Bărbatul acuzat de uciderea celor două fete în Caracal a fost internat de mai multe ori la Psihiatrie, în Spitalul Județean Slatina.

Gheorghe Dincă suferea de mai multe tulburări de comportament, unele apărute în urma consumului de alcool.

Ultima internare a bărbatului a avut loc în aprilie 2010, pentru sindrom anxios depresiv. Conform Mediafax, medicii i-au pus ca diagnostic secundar - ”Tulburări mentale şi de comportament datorate folosirii alcoolului", sindrom de dependenţă, sindrom amnezic şi hepatită alcoolică.

Într-un interviu la DC News, Dan Antonescu, expert criminolog, a spus că medicamentele pentru astfel de probleme în combinație cu alcoolul reprezintă bombă cu ceas.

"Este un tip singuratic, are probleme cu alcoolul, probleme psihice. Fiind internat de atâtea ori, este posibil să fi primit o medicație. O medicație pentru aceste probleme combinată cu alcoolul este bombă cu ceas. Amplifică niște defecte, îi înhibă rațiunea și frâna spre violență. Putem vorbi de frustrări care s-au acumulat. De ce locuia separat de familie? Sunt oameni care după ce-și satisfac pornirile aberante ucid victima", a zis Dan Antonescu la DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel