Gheorghe Dincă, discuție cu un polițist. Dumitru Coarnă, la Cristache: Îl știa / Nu pot să răspund

Dumitru Coarnă a vorbit despre cazul de la Caracal, luni seară, fiind invitatul lui Ionuț Cristache la „România9”.

„Mai e un mit în spațiul public. Spulberați-l. Dincă s-a închis într-o cameră cu un polițist. De ce i s-a îngăduit acest lux? Ce i s-a promis lui Dincă de a recunoscut imediat după discuție?", l-a întrebat, luni seară, Ionuț Cristache pe Dumitru Coarnă la TVR 1. „Nu i s-a promis nimic", a spus Dumitru Coarnă.

„Nu am fost acolo, eu pot să vă spun ce știu. Eu știu că a stat de vorbă cu un polițist. Iar după ce a stat de vorbă cu acest polițist, Dincă, la scurt timp, vine și recunoaște cele două fapte de omor. Dincă îl cunoaștea pe acel polițist sau îl știa", a mai zis Dumitru Coarnă. „Îl știa?!", a subliniat imediat Ionuț Cristache.

„Îl știa dintr-o anumită conjunctură și a avut încredere în el. Pe mine mă știe multă lume", a continuat Dumitru Coarnă. A intervenit din nou Ionuț Cristache, care a spus: „Da, dar eu pe acest polițist din anchetă nu îl știu, dacă mi-l arătați, sunt convins. De unde îl știa Dincă?"

„O să vă spun. Acum nu pot, pentru că suntem în anchetă și nu pot să fac acest lucru public", a precizat Dumitru Coarnă.

„Poate era din zonă?", a insistat Ionuț Cristache. „Sunt mai mulți de poate aici. Poate era din zonă, poate, poate, poate... (...) Nu pot să vă răspund în acest moment, înțelegeți-mă", a spus Coarnă.

Ulterior, Ionuț Cristache l-a mai întrebat: „Putem să eliminăm din discuție o relație anterioară între cei doi?”. Răspunsul a fost da. „Da. Și să introducem în discuție buna credință a polițistului. (...) Vă spun din ce știu eu. Știu că polițistul este de bună credință”, a precizat Coarnă.

„Se va afla, sunt convins”, a punctat jurnalistul. „Categoric, da”, a replicat Coarnă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel