Coman, de toată rușinea. Ce a făcut în 35 de secunde

Gheorghe Coman, deputatul care a fost condamnat la un an de închisoare cu executare, a câștigat titlul "parlamentarul mut" al Buzăului.

Ziua de Buzău scrie că politicianul a mers în plenul Camerei doar pentru a asculta ce spun ceilalți colegi. Niciodată nu a luat cuvântul, singura dată când a vorbit a fost atunci când a depus jurământul de credință față de țară, în ședința solemnă. Totul a durat doar... 35 de secunde. Astfel, Gheorghe Coman a reușit să stabilească un record negativ, având cea mai redusă activitate parlamentară.

Înainte de a deveni parlamentar, politicianul a fost lăcătuș mecanic, chiar dacă i-a fost destul de greu să spună acest lucru: "Deci, meseria mea înainte de a fi parlamentar, domne' să vă spun sincer, auto. Meseria mea este auto", a spus Gheorghe Coman în cadrul unui interviu. Acesta a povestit și cum a intrat în politică și cum a ajuns parlamentar: "Având mai mulţi prieteni am organizat mai multe organizaţii la un partid care nu pot... înainte de PP-DD. Sincer am avut o înţelegere cu cineva care trebuia să candidez anumit partid şi nu s-a putut. Şi cu o săptămâna până în alegeri m-a hotărât să candidez".

La polul opus, la categoria cei mai "activi oameni politici" se află social-democratul Marcel Ciolacu care a inițiat și semnat nu mai puțin de 23 proiecte legislative. Ciolacu a vorbit la microfonul Parlamentului de opt ori, la fel ca deputații Petre Roman sau Mihai Sturzu, arată sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel