Gestul lui PAH, când a ieșit cu câinele la plimbare. ”Nu vreau să dispară”

Patrick André de Hillerin a povestit, recent, un episod al cărui protagonist a fost. Ce gest a făcut jurnalistul, în timp ce se afla cu câinele la plimbare.

"Să vă povestesc unul dintre lucrurile pe care le-am făcut azi, chiar dacă nu vă interesează. Profitând de faptul că Alpha m-a scos regulamentar la plimbare, am făcut ceva ce-mi doream de câteva zile, un gest mic, simplu, care să-mi dea mie puțină speranță.

La parterul blocului în care stau se află și pub-ul meu preferat din Tulcea. Istru. Am fost acolo încă înainte de a mă muta aici, am petrecut multe St. Patrick's la Istru, tot la Istru am avut parte de surprise party când am împlinit 40 de ani... Mă rog, chiar pub preferat. Și nu o duce prea bine. Nu doar acum, ci în ultimele luni.

"Am șters mesele de praf, le-am lustruit puțin"

Și nu-mi place asta. Că nu vreau să dispară. Și mă deprimau cele trei mese de pe terasă, goale și din ce în ce mai pline de praf. Părea totul lipsit de speranță. Așa că azi, când m-a scos Alpha la a doua plimbare a zilei, am luat niste cârpe, apă cu detergent de mobilă, spray de mobilă și am șters mesele de praf, le-am lustruit puțin și atât. Mâine-poimâine am să trec să plătesc și niște beri pe care le voi bea când se va deschide, din nou. Beidh gach rud go breá!", a scris Patrick André de Hillerin, pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel