Gestul făcut de un botoșănean părăsit de iubită cu o zi înainte de căsătorie

Un bărbat din Botoșani a recurs la un gest neașteptat după ce a fost părăsit de logodnică cu doar o zi înainte de căsătoria civilă.

Un botoșănean și-a dat în judecată fosta iubită, după ce a fost părăsit cu o zi înainte de căsătoria civilă. Bărbatul vrea ca femeia să-i returneze toate cadourile făcute în timpul relației, inelul de logodnă. De asemenea, botoșăneanul cere daune morale.

Cei doi au fost împreună din 2016 și până în 2018, când el era plecat la muncă, în Italia. I-a trimis iubitei bani, iar aceasta l-a vizitat de-a lungul timpului. Au decis să se căsătorească și au programat nunta. Doar că, cu o zi înainte de starea civilă, femeia l-a anunțat că vrea să pună capăt relației. Nunta, programată peste un an, a fost anulată, potrivit Botoșani News.

Bărbatul a cerut în instanță ca fosta iubită să-i restituie peste 9.000 de euro, 3.500 de lei şi daune morale de 10.000 de euro.

De asemenea, și femeia a cerut în instanță daune de 10.000 de euro. Instanța a respins ambele cereri, dar botoșăneanul a recurs la apel. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel