Gest șocant al unui PREMIANT. Și-ar fi luat viața fiindcă restricțiile i-au afectat notele

O familie britanică îndurerată de pierderea fiului le-a cerut elevilor să comunice cu părinții despre starea lor din timpul carantinei.

O familie britanică îndurerată de pierderea fiului le-a cerut elevilor să comunice cu părinții despre starea lor din timpul carantinei, conform Daily Mail.

Matthew Mackell, în vârstă de doar 17 ani, a fost găsit mort într-un parc din Kent, Marea Britanie, pe 7 mai. Poliția și paramedicii au încercat să intervină, însă adolescentul era deja mort, iar decesul său nu a fost declarat suspicios.

Fratele lui, Chris Mackell, a spus că un caiet găsit de familie arăta că elevul premiant se temea pentru viitorul său și de efectele carantinei asupra rezultatelor sale școlare.

Nu era deloc fericit

„A scris despre ceea ce simțea și nu era deloc fericit. Era destul de întunecat, nu a fost ușor de citit. Însă, nu știam de aceste probleme. Sincer, am crezut că se simte mai bine cu carantina. Nimeni nu s-a gândit că Matt se îngrijora despre asta", a spus fratele lui Matthew, Chris.

„Matt era extrem de bun la școală. Vorbeam cu câțiva prieteni de-ai săi și spuneau că era 100% cel mai deștept din toată generația sa. El își petrecea pauzele și prânzurile făcând temele și suplimentarul. Însă, se temea că va ajunge să lucreze undeva rău, ceea ce este stupid, fiindcă era atât de deștept", a adăugat Chris.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel