Gest obscen la 89 de ani. Ce a făcut o baroneasă în Camera Lorzilor din Marea Britanie - FOTO

gest
gest

O baroneasă în vârstă de 89 de ani a făcut un gest obscen în Camera Lorzilor din Marea Britanie, după ce un coleg al său a declarat că veteranii din perioada celui de-al Doilea Război Mondial, asemeni ei, arată "destul de bătrâni".

gestScena a avut loc în timp ce Lord King susţinea un discurs despre generaţia de război cu ocazia unei dezbateri în Camera Lorzilor. Întorcându-se către Lady Trumpington, care răsfoia nişte documente, Lord King, în vârstă de 78 de ani, şi-a îndreptat mâna către ea şi a continuat: "Şi apoi supravieţuitorii celui de-al Doilea Război Mondial au început să arate destul de bătrâni. Aşa cum îmi aminteşte nobila mea prietenă, baroneasa", relatează Mediafax.

În acel moment, Lady Trumpington îi aruncă o privire dispreţuitoare şi îi arată două degete, un gest considerat ofensator şi obscen în Marea Britanie. gestul înseamnă o invitaţie la luptă, un semn de dispreţ total.

Lady Trumpington a declarat luni că gestul său nu a fost intenţionat şi a insistat că mâna i s-a ridicat accidental. "Nu am vrut să fac acel gest. Trebuie să mi se fi ridicat mâna. Nu am fost ofensată niciun moment de Lord King. Nu îmi amintesc nimic", a declarat ea.

Născută în 1922, Lady Trumpington a fost primarul oraşului Cambridge. În perioada 1989-1992, ea a fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii, pescuitului şi Alimentaţiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel