Gest extraordinar al unui jandarm: Aș fi făcut orice...

jandarm
jandarm

"Înainte de a fi jandarm, sunt părinte, am și eu o fiică. Împlinește 16 ani... Aș fi făcut orice pentru ca micuța înțepată de albine să nu-mi moară în brațe!" – rostește încet, ca pentru sine, plutonierul major Nicușor Iancu, din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Constanța, întrebat despre intervenția în cazul copilei de 3 ani, intrată în șoc anafilactic.

Acesta povestește că duminică, 29 iulie a.c., se afla în misiune de întărire a dispozitivului de supraveghere a frontierei, alături de un coleg de la Garda de Coastă. În jurul orei 20.00, au fost alertați cu privire la faptul că într-o zonă izolată de pe raza localității Dumbrăveni, jud. Constanța, un copil de trei ani a fost înțepat de albine și a intrat în șoc anafilactic.

Cum drumul de acces era impracticabil din cauza ploilor abundente recente, iar ambulanța nu putea ajunge până la fetiță, fără să stea pe gânduri, cei doi subofițeri au luat decizia de a o transporta pe brațe câțiva kilometri, până la mașină. Copila a ajuns, astfel, în timp util la spital și este, în prezent, în afara oricărui pericol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel