GEST EXEMPLAR. Pentru a preda un portofel găsit, o elevă dintr-un sat din Arad a preferat să piardă autobuzul către casă

O elevă dintr-un sat arădean a preferat să piardă autobuzul spre casă pentru a merge la Poliţia Locală să predea un portofel cu bani găsit lângă un supermarket din municipiul Arad, iar pentru gestul său a fost ajutată ulterior de poliţişti să ajungă din urmă autobuzul, fiind dusă cu maşina de intervenţie. 

Eleva are 16 ani şi, după orele de şcoală, a intrat într-un supermarket din zona centrală a Aradului, iar când a ieşit a găsit pe jos un portofel cu acte şi bani. 'Cu riscul de a pierde autobuzul către casă, fata, care este din satul Variaşul Mare, s-a prezentat de urgenţă la sediul Direcţiei Generale Poliţia Locală Arad, pentru a le preda poliţiştilor locali portmoneul. În interiorul acestuia se afla o sumă de bani, actul de identitate al păgubitului şi carduri bancare.

În baza datelor din documentul de identitate, poliţiştii locali cu atribuţii de ordine publică au procedat la identificarea proprietarului, respectiv la predarea bunului pierdut. În urma gestului său civic, tânăra a fost însoţită de un echipaj al poliţiei locale la autogară, dar autobuzul fiind deja plecat, şoferul a fost anunţat să oprească în staţia următoare pentru a prelua eleva de la echipajul care o însoţea, astfel încât aceasta să poată ajunge în timp util în localitatea de domiciliu', au informat, marţi, reprezentanţii Biroului de presă al Primăriei Arad, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel