Gest EMOȚIONANT. Un bărbat a plătit facturile a peste 100 de familii. Riscau să rămână fără gaze şi apă de sărbători

Un bărbat a plătit facturile a 114 familii pentru ca acestea să nu rămână fără apă și gaze înainte de sărbători.

Un bărbat din regiunea Panhandle din Florida a făcut un gest emoționant în preajma sărbătorilor de iarnă. El a achitat facturile a 114 familii care riscau să rămână fără apă şi gaze în perioada Crăciunului din cauza efectelor pandemiei de coronavirus, relatează Agerpres, citând EFE. Autorul acestui gest de generozitate este Michael Esmond, proprietarul unei afaceri din Pensacola, care a plătit din propriul buzunar 7.615 de dolari pentru a ajuta 114 familii să nu rămână fără apă, gaze şi alte utilităţi.

"Este evident că anul acesta este mult mai rău decât cel precedent pentru multe familii, în contextul pandemiei de coronavirus şi a consecinţelor uraganului Sally din luna septembrie,Ne aflăm într-o regiune care este o importantă zonă turistică şi care a fost devastată vara aceasta.", a spus Esmond pentru a explica motivul din spatele acestei acţiuni de binefacere.

Nu este prima dată când Michael Esmond dă dovadă de o asemenea generozitate. În 2019, el a plătit facturile la aceleaşi servicii pentru 36 de familii în perioada sărbătorilor de iarnă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel