Germania vrea să interzică zoofilia. Vezi care va fi amenda

zoofilie
zoofilie

Guvernul cancelarului Angela Merkel intenționează să sancționeze zoofilia, care a fost legalizată în 1969, fapt ce a declanșat nemulțumire în rândurile asociațiilor consumatorilor.  

Germania plănuiește să interzică zoofilia, scrie Der Spiegel, potrivit dollo.ro. Guvernul german vrea să sancționeze cu 25.000 de euro amendă actele zoofile, ceea ce a stârnit nemulțumire în rândurile… asociațiilor de zoofili. Organizați nemțește, zoofilii se estimează ei înșiși că ar fi „numai” 100.000 în toată Germania, deși Michael Kiok, președintele „grupului de presiune pentru zoofilie” ZETA (Zoophile Engagement for Tolerance and Information) admite că studiile sexuale făcute în 1940 ar fi indicat că 5-8% dintre bărbați și 3-5% dintre femei ar fi implicați în relații zoofile.

Kiok trăiește cu cățeaua lui Alsacian pe care o numește Cessie, și susține că nu vede nimic rău în a face „sex liber consimțit” cu animalele care „știu foarte bine să dea de înțeles când nu sunt interesate”. El zice că e mai firesc să-ți manifești dragostea față de animale, decât să le folosești la experimente, să le forțezi să se împerecheze pentru rasă sau să castrezi porcii fără anestezie în industria alimentară.

În Belgia, potrivit wiki, un bărbat care făcea frecvent sex cu câinii de la un adăpost la care lucra a fost achitat pentru că zoofilia e legală acolo, dar condamnat totuși pentru difuzare de materiale pornografice cu animale, pe site-ul său, unde-și spunea Freki :D Pe Freki l-a dat în judecată organizația pentru apărarea animalelor care se numea… Gaia, mai scrie sursa citată.

Problema e pusă și în context european, unde Franța, Suedia, Olanda și Elveția ar fi interzis zoofilia, în timp ce Danemarca încă o permite.

Zoofilia e legală în mai multe state europene, printre care și Belgia, Finlanda, Ungaria.

Potrivit sursei citate, într-o pagină wiki,  în care se face o trecere în revistă a țărilor care au legalizat sau au interzis zoofilia, România nu figurează.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel