Germania: TAXĂ discriminatorie pentru șoferii străini

GERMANIA TAXĂ AUTOSTRADĂ. Guvernul cancelarului Angela Merkel intenţionează să introducă o taxă rutieră, valabilă doar pentru maşinile care nu sunt înmatriculate în Germania.

GERMANIA TAXĂ AUTOSTRADĂ. Decizia autorităţilor germane de a introduce o vignietă pentru şoferii străini vine după ce landul Bavaria a reclamat guvernului federal de la Berlin că Austria şi Elveţia colectează sume importante de la străinii care le tranzitează ţările.

GERMANIA TAXĂ AUTOSTRADĂ. Potrivit primelor informaţii, taxa ar putea să-i coste pe şoferii străini 130 de euro pe an, sau 10 euro pentru 10 zile, respectiv 20 de euro pentru două luni. 

GERMANIA TAXĂ AUTOSTRADĂ. Ministrul Transporturilor de la Berlin a precizat că bani vor fi folosiţi la refacerea şi întreţinerea infrastructurii, care în momentul de faţă nu se prezintă foarte bine.

„Studiile noastre arată că vom asista la o creştere a traficului de marfă cu 40% în următorii 15 ani. Acest lucru ne obligă aă alocăm mai mulţi bani pentru întreţinerea şi dezvoltarea infrastructurii", a afirmat Alexander Dobrindt, ministrul Transporturilor din Germania.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel