Germania se pregătește să facă un avertisment teribil! Nu a mai făcut-o de la Războiul Rece

Pentru prima dată de la sfârșitul Războiului Rece, guvernul german plănuiește să le ceară cetățenilor săi să-și facă stocuri de mâncare și apă în cazul unui atac sau al unei catastrofe, susține ediția de duminică a cotidianului Frankfurter Allgemeine Zeitung, citată de Reuters.

Germania se află în acest moment în stare de alertă ridicată după două atacuri islamiste și după atacul unui adolescent cu probleme mintale petrecute luna trecută. Berlin a anunțat deja măsuri prin care va aloca mai multe fonduri forțelor de securitate și intenția de a crea o forța specială pentru a lupta contra terorismului, scrie atena3.ro.

"Populația va fi obligată să dețină provizii de mâncare pentru zece zile", susține publicația, care citează un document pregătit pentru Ministerul de Interne.

Un purtător de cuvânt al Ministerului a declarat că planul va discutat în cabinet miercuri și apoi prezentat de ministru.

Oamenii vor fi obligați să dețină stocuri de apă pentru cinci zile, conform planului. Totuși, documentul de 69 de pagini nu prevede ca probabil un atac pe teritoriul german, unul care să necesite un stil convențional de apărare.

Totuși, măsurile de precauție cer populației să se pregătească adecvat pentru evenimente care le-ar putea amenința existența și care nu pot fi excluse categoric în viitor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel