GERMANIA - ARGENTINA, FINALA de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014, după OLANDA - ARGENTINA 0-0 (2-4 la penalty-uri). BRAZILIA - OLANDA, FINALA MICĂ

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. OLANDA și ARGENTINA au jucat, miercuri seară, de la ora 23:00, pentru a accede în FINALA CM DE FOTBAL 2014 din BRAZILIA, unde GERMANIA s-a calificat după corecția aplicată BRAZILIEI, scor 7-1.

Vezi și: Meci halucinant la CM 2014: Germania a spulberat Brazilia cu 7-1

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. OLANDA - ARGENTINA s-a terminat 0-0 după 120 de minute de joc, astfel că cea de-a doua finalistă de la CM 2014 a fost decisă la penalty-uri. Sud-americanii au executat fără greșeală, în timp ce europenii au ratat două lovituri de la 11 metri, astfel că Messi și compania s-au calificat în FINALA CM 2014, după ce s-au impus cu 4-2 la penalty-uri.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. SEMIFINALA OLANDA - ARGENTINA a ajuns la penalty-uri după 120 de minute urâte, de fotbal tacticizat, în care ambele echipe au fost mult mai preocupate să nu primească gol decât să marcheze.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Singurul șut pe poartă din prima repriză a fost expediat de Messi, din lovitură liberă, însă portarul olandez a prins fără prea mari emoții.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. În minutul 75, Higuain a ratat o ocazie imensă de a deschide scorul, când mingea reluată de el din apropiere a trecut puțin pe lângă butul din stânga porții apărate de Cillessen.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. În minutul 91, OLANDA putea da lovitura prin Robben, la prima ocazie de gol a europenilor. Mijlocașul lui Bayern a reușit o combinație frumoasă cu Sneijder și s-a trezit singur cu Romero, însă și-a prelungit prea mult balonul și a fost blocat în momentul șutului de Mascherano.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Cu 5 minute înainte de finalul prelungirilor, Palacio a irosit o ocazie imensă pentru ARGENTINA, când nu l-a putut învinge pe Cillessen cu o lovitură de cap trimisă din apropiere, dintr-o poziție ideală.

Citește și: Mirel Palada: Cum ar putea pierde Germania FINALA CM 2014

 

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. La penalty-uri, ARGENTINA a marcat de patru ori, prin Messi, Garay, Aguero și Maxi Rodriguez, în timp ce OLANDA a înscris prin Robben și Kuyt, însă Romero a apărat execuțiile lui Vlaar și Sneijder, astfel că sud-americanii s-au impus cu 4-2 după loviturile de departajare și vor juca FINALA MARE a CAMPIONATULUI MONDIAL DE FOTBAL 2014, cu GERMANIA. De partea cealaltă, OLANDA va întâlni gazda BRAZILIA în FINALA MICĂ a CM 2014.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. FINALA MICĂ se va juca sâmbătă, 12 iulie, de la ora 23:00, în vreme ce FINALA MARE va avea loc o zi mai târziu, duminică, 13 iulie, cu începere de la ora 22:00.

Vezi și: Cele mai amuzante postări pe Twitter după Brazilia - Germania 1-7

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel