Gerhard Schroeder, cancelar german, nuntă în stil mare

Fostul cancelar german Gerhard Schroeder, de 74 de ani, va celebra vineri cea de-a cincea sa nuntă printr-o petrecere în sil mare la hotelul de lux Adlon din Berlin, relatează dpa. 

Schroeder, care a fost cancelar al Germaniei din 1998 şi până în 2005, şi Kim So Yeon, de 48 de ani, au dezvăluit revistei germane Bunte în luna iunie că s-au căsătorit în capitala Coreei de Sud, Seul. 'Ne-am căsătorit pe 2 mai în oraşul meu natal Seul. Suntem foarte fericiţi', a declarat Kim pentru revistă.

Este cea de-a cincea căsătorie pentru politicianul de centru-stânga şi cea de-a doua pentru Kim So Yeon, o expertă în economie care nu trebuie confundată cu actriţa coreeană în vârstă de 37 de ani cu acelaşi nume, notează dpa. Schroeder a mai fost căsătorit de patru ori, divorţând de Doris Schroeder-Koepf în 2016.

Lista invitaților

Pe lista invitaţilor de la petrecerea de vineri se află şi ministrul de externe turc Mevlut Cavusoglu, au dezvăluit surse apropiate de oficialul turc în cursul săptămânii, deşi nu a existat o confirmare oficială a participării sale. Schroeder are o relaţie bună cu Mevlut Cavusoglu şi preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan, care a efectuat prima sa vizită oficială în Germania în weekendul trecut. 'Schroeder este un prieten bun al Turciei. Şi când în relaţia noastră intervin turbulenţe, el intervine, dar într-un mod bun şi pozitiv', a declarat Cavusoglu într-un interviu acordat în februarie săptămânalului german Der Spiegel, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel