Ger cumplit BUCUREȘTI. Elevii vor mai sta acasă câteva zile

[] []

09 ian 2017 / 19:09
Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Din cauza gerului cumplit, elevii care învață în București vor mai sta acasă câteva zile.

Mai precis, aceștia se vor întoarce la școală luni, 16 ianuarie. Potrivit Gabrielei Firea, tot atunci se vor deschide şi liceele, creşele şi grădiniţele.

[citeste si]

"Am luat legătura cu specialiştii în meteorologie, atât pe parcursul zilei, cât şi în această seară, m-am consultat cu domnul ministru al Educaţiei, de asemenea cu inspectorul şcolar general, am discutat cu domnul prefect, cu primarii de sectoare, cu medici, cu părinţi şi concluzia este una foarte clară: având în vedere condiţiile meteo vitrege, începând de mâine seară, miercuri şi chiar joi, în mod raţional şcoala ar putea să înceapă în Capitală vineri, ceea ce ar fi neplăcut pentru că ar fi o zi de sfârşit de săptămână. De aceea, împreună am luat decizia ca toate cursurile să înceapă luni, 16 ianuarie. De asemenea, atunci se vor deschide toate creşele, grădiniţele, şcolile şi liceele', a anunţat Firea, după şedinţa Comandamentului de iarnă.

Cât priveşte învăţământul universitar, ea a spus că acesta are autonomie şi 'fiecare universitate îşi va lua propria decizie şi o va anunţa pe site-ul facultăţilor'.

Firea a adăugat că este posibil ca o decizie similară să fie luată şi pentru judeţul Ilfov. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26