Georgică Severin, scandal cu Monica Ghiurco. "S-a ajuns la aberații"

Monica Ghiurco, membru în Consiliul de Administrație al TVR din partea salariaților, a primit număr egal de voturi cu Doinea Gradea din partea membrilor CA pentru conducerea TVR, ceea ce i-a adus critici. 

Georgică Severin, președintele Comisiei pentru Cultură și Media din Senatul României, a declarat, potrivit paginademedia.ro, că "S-a ajuns şi la aberaţii. Nu am nimic cu Monica Ghiurco, dar ea e reprezentanta salariaţilor, este în conflict de interese: este aleasă de salariaţi să le reprezinte interesele şi are dorinţa de a fi şi şeful instituţiei, adică să reprezinte interesele instituţiei. Există o incompatibilitate morală, nu legală. Tu ai venit acolo fiind ales, nu numit. Spre deosebire de ceilalţi care au fost numiţi politic în CA şi teoretic îşi pierd legătura cu cine i-a numit, reprezentanţii angajaţilor rămân angajaţi ai celor care i-au ales pentru a fi în CA". 

Jurnalista Monica Ghiurco a replicat: "Angajații TVR care m-au trimis prin votul lor în C.A. au încredere nu doar în onestitatea și buna mea credință, ci și în capacitatea mea intelectuală de a gestiona sau de a-mi aduce contribuția la gestionarea situației în care ne găsim ca instituție. Nu m-au trimis în Consiliul de Administrație să fac figurație, ci cu determinarea să mă implic în găsirea celor mai bune soluții pentru scoaterea TVR din criză. Prin urmare, nu văd unde este aberația."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel