Georgică Severin, părere despre situația de la Intact

georgica_severin
georgica_severin

Georgică Severin îi susține pe jurnaliștii de la Intact și reafirmă necesitatea consolidării libertății de expresie a mass-media din România.

"Președintele Comisiei pentru cultură și media a Senatului, domnul Georgică Severin, declară, în contextul ultimelor hotărâri judecătorești, susținerea sa pentru întreaga echipă de jurnaliști ai Antena 3 și Grupului Intact care, prin profesionalismul și independența lor editorială, dețin primul loc pe piața media audiovizuală din țara noastră", se arată într-un comunicat de presă, scrie Agerpres.

Președintele Comisiei pentru cultură și media a Senatului reafirmă necesitatea consolidării libertății de expresie a mass-media din România, exprimând speranța că evenimentele din ultimele zile nu vor afecta în niciun fel libertatea de exprimare și independența jurnaliștilor din cadrul celor două societăți de furnizare a serviciului media audiovizual.

Totodată, Georgică Severin își exprimă speranța că "nu se va ajunge la distorsionarea pieței de publicitate, domeniu în care poziționarea furnizorilor de servicii media trebuie să aibă la bază audiența reală, profesionalismul și independența editorială și nu protejarea forțată a unor interese economice".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel