Georgiana Murgilă (Antena 3), despre violatorul Luizei: Am stat de vorbă cu acest bărbat

Georgiana Murgilă, Antena 3
Georgiana Murgilă, Antena 3

Georgiana Murgilă a făcut noi declarații după ce DIICOT a reținut un bărbat pentru că a violat-o pe Luiza Melencu, atunci când fata era în casa lui Gheorghe Dincă.

Giorgiana Hosu, adjunctul DIICOT, a anunțat, miercuri, că a fost reținut un bărbat în vârstă de 46 de ani, pentru că a violat-o pe Luiza Melencu atunci când fata era în casa lui Gheorghe Dincă.

Ulterior, Georgiana Murgilă, reporter Antena 3, a făcut declarații. „Știm că toți vecinii lui Dincă au fost audiați încă de la începutul acestui dosar. Vorbim despre cei care îl ajutau pe Dincă la treburile casei. (...) Iată că s-a aflat adevărul. Vreau să vă spun că, de mai multe ori, am stat de vorbă cu acest bărbat. De fiecare dată, spunea că nu a avut nicio legătură cu ceea ce s-a întâmplat și că nu a știut niciodadă despre existența fetelor pe proprietatea lui Gheorghe Dincă. Niciodată nu a lăsat să se știe că a văzut-o pe Luiza Melencu în curtea lui Gheorghe Dincă. Iată că aflăm aceste informații, cel mai probabil procurorii DIICOT au făcute multe legături între probele genetice găsite în curtea lui Dincă", a spus Georgiana Murgilă, miercuri după-amiază, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Întrebată, ulterior, cum i s-a părut comportamentul bărbatului și dacă acesta părea suspect, a răspuns astfel: „Părea suspect în ideea în care încerca tot timpul să găsească scuze atunci când era întrebat detalii despre relația pe care o avea cu Gheorghe Dincă".

Luiza Melencu (18 ani) a dispărut în luna aprilie 2019, după ce a luat o maşină de ocazie.  

Dosarul Caracal, încheiat până la finalul anului

Adjunctul DIICOT a mai anunțat, miercuri, că până la finalul acestui an, dosarul Caracal va fi finalizat, după ce procurorii de caz au verificat toate variantele de lucru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel